Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: БТВМинистърът на икономиката Емил Караниколов коментира в Лице

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: БТВМинистърът на икономиката Емил Караниколов коментира в Лице
Коментари Харесай

Емил Караниколов: Няма да допуснем по време на човешко нещастие спекуланти да печелят от търговия с храна

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: БТВ

Министърът на стопанската система Емил Караниколов разяснява в „ Лице в лице ” по БТВ въпроса с презапасяването с артикули от българите поради ковид.

„ Към момента за храни нямаме терзания. Следим всичко и нападаме тези, които желаят да вършат спекулации. Вчера направихме инспекции, през днешния ден ще продължим. Ще бъдем безкомпромисни, тъй като по време на човешко злощастие не трябва някой да образува такива облаги. Това най-вече ни плаши.

Благодаря на огромни вериги, които ни предизвестиха за търговци, които са желали да изкупят цялата наличност на избран артикул от склада им. Напомням, че това са вериги, които работят на дребно. Благодарим им, че не са го разрешили и им благодаря, че ни уведомиха. Така ще продължаваме да работим, тъй като по този начин ще се борим със спекулата. ”, съобщи Караниколов.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` за
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР